maanantai 30. joulukuuta 2013

Parantamisen varaa

No esimerkiks näissä mun voimajuomissa! Ei sinne tarvii meinaa tunkea ihan jokaista vitamiinin lähdettä kaiken maailman jauheiden muodossa. Puhumattakaan marjoista ja hedelmistä. Jos vaikkapa keskittyisi edes samansävyisiin elementteihin. Tällöin voitaisiin välttyä lopputuloksilta, jotka näyttävät herkkusmoothien sijaan joltain... No, joltain todella rumalta.

Tänään sain aikaan tällaista:

Niin, no, näette nyt itsekin. Tämä on lopputulos, kun blenderiin heittää 3 omenaa, 4 mandariinia, macaa, lucumaa, vihermixiä, hasselpähkinöitä, manteleita, chia-limaa, turkkilaista jugurttia, tyrni-pellava-sekoitusta (ostin tänään!!!), kookoshiutaleita ja luomuhunajaa. Maku on ihan ok, uskokaa tai älkää :D

Parantamisen varaa olisi myös tässä kunnon ylläpitämisessä. Kävin poikaystäväni kanssa lyhyehkön keskustelun tämänhetkisestä tilanteestani ja loppupäätelmänä totesin, että eihän tässä ole vaihtoehtoja. Suunta on ainoastaan ylöspäin, joten jos jotain muutoksia odottaa tapahtuvan, on myös jotain tehtävä!!! Jankkaan aina, kuinka se ei ole niin helppoa, vaikka oikeastaan se ei helpompaa voisi ollakaan. Tästä on jauhettu niin tuhat ja miljoona kertaa joka ikisen tuntemani ihmisen kanssa, mutta ei siitä silti mihinkään pääse. 20min jumppa päivittäin tekisi jo varmasti ihmeitä.

Siispä huomenna salille! Nyt lähtee! part. miljardi. Olen vieläkin joulumoodi päällä. Tänään olen vaan makoillut ja katsellut Isänmaan toivoja dvd:ltä. Sit makoilin vähän lisää ja katoin Avaraa luontoa, jonka jälkeen käytiin Subissa. Sit kaupan kautta kotii taas vähä makoilemaan ja tekemään hernesoppaa. Huomenna paluu arkeen. Voi että, uusi vuosikin se siellä jo kolkuttelee. Toivotaan, että tulee hyvä vuosi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti