tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tätä kuuluu

Katon tässä ku Jamie Oliver pirskottelee balsamiviinietikkaa tomaattisalaatin päälle. Sitä meni pöydälle ja joka puolelle. Nää on näitä sen 15min aterioita. Isi on ihan oikeessa, et ei toi enää näytä hauskalta ku on ihan sairas kiire. Joku tavallinen kotikokkaaja ku rupeis yrittää kans vääntää jotai makrilleja vartissa, nii huhhuh. Voisin vaikka lyödä vetoa, et siinä lentäis muutki ku balsamicot ympäri seiniä.

Mä tykkään ihan hulluna tehä safkaa, mut en todellakaan kiireessä. Siinä onki varmaan se syy, et monta kertaa jää ruuat laittamatta. Mä tarviin sen 2h vähintään, jos alan oikein kunnolla ruuanlaittohommiin.

Pikkasen harmittaa myös, et meil ei oo täällä uudessa kodissa kunnon ruokapöytää, jonka äärelle vois kutsua ihmiset syömään. Meillä on baaripöytä, jonka ääressä on kaks baarijakkaraa. Oon kerran istunu siinä, kun sattu olemaan sen verran valosaa, ettei tarvinnu laittaa eteisen rumiluslamppua päälle. Siitä räjähtävä valo on nimittäin varma tunnelmantappaja. Sen ku laittaa päälle, niin menee ruokahalu.... ja samalla kaikki muutki fiilikset. Pitäsköhän siis ostaa uusi lamppu.

Kesä on jo pitkällä. Oonko liikkunu koko kesänä? - En. Töissä on oltu lähestulkoon koko ajan, nyt vähän höllään. Jotenki sitä ei oo jaksanu nyt yhtään töiden lomassa tehdä muuta ku nautiskella kesästä. Ei se varmaan väärin ole. Onneks 4 päivän työtahti sallii jatkossa taas pilateksen ja omatoimiset jumppailut. Lisäks kohta jatkuu taas opiskelut ja otan semmosen tahdin heti alkuunsa, että oksat pois. Tenttejä ja etätehtäviä. Tää kuulostaa niin taas samalta ku joka ikinen vuosi tähän aikaan, mut ei kai tässä muutakaan voi. No mielummin näin, ku että "no emminä jaksa mittää ikinä".

Kohta taitaa tulla vastaan se neurologin tapaaminenkin. Täytyy valmistautua iteki ja laittaa ylös kaikki maailman asiat, mitkä mietityttää. Kyllähän tässä kaikenlaista on. Lähinnä niitä tukiasioita, joihin en koskaan saanu vastauksia sieltä kuntoutuspuolelta. Olis voinu tietty ite soitella perään, mut oon välillä tosi laiska tämmösissä jutuissa enkä vaan saa aikaan soitella ympäriinsä. Just niinku esimerkiks hammaslääkärille. No sinne en kyllä toisaalta soita siks, että viisaudenhampaiden poistoon tarvii ensiks valmistautua taloudellisesti, ennen ku voi mennä. Ei sitte ota päähän niin pahasti maksaa ihan tolkuttomasti siitä, että joku repii sun hampaat irti. Niin ja täytyy myös varata ainaki 3 vapaapäivää, sillä viimeks mun naama turpos niin pahasti, et en ois kyllä poistunu himasta, vaikka ois maksettu.

Äh unohin taas toisen kupillisen kahvia tonne pannuun paahtumaan. Haluaisin mökille. Vitsi jos vaan pystyisin, niin keräisin 10kg mustikoita ja sieniä talteen pakkaseen. Harmittaa, että joudun varmaan ostamaan jonkun valmiin mustikkalaatikon. Kohta varmaan ukkostaa. Tekis mieli kokata jotain herkkua, mut jääkaapissa on viel entisiäki safkoja. Oispa meillä koira. Ees lainassa. Jos mulla ois koira, niin veisin sitä vanhainkotiin ja lastensairaalaan ilahduttamaan. Aloin nyt itkee pelkästä ajatuksesta. Oon kyllä välillä niin bimbo :D Hyviä aasinsiltoja mulla tässä. Not. Vitsi haluaisin semmosen superhyper-tehosekottimen. Se meidän kotikotona majaileva Russell Hobbs on ihan onneton. Älkää ikinä ostako semmosta :D Kyllähän sillä pirtelöt pyörittää, mutta siihen se sitte jääki. Semmonen Vitamix ois ihan unelma, mut hinta ei ihan kauheesti naurata. Ja mihinköhän mä sen laittasin. Varmaan tohon tv-tasolle, siinä ois tilaa.

Nonni. Eiköhän tää tekstinpätkä ala olee jo tarpeeks sekava ja yököttävä luettavaksi, niin voin ruveta tässä pikkuhiljaa valmistautumaan äidin ja mun yhteiseen vapaapäivään. Aijotaan lähteä kruisailemaan johonkin päin. Toivottavasti löydettäs vaikka joku hyvä safkamesta!

Ps. Vitsit että mehustin ois niin paras juttu! Paitsi, että täällähän sitä ei mahtuis pitämään, joten varmaan mehustelisin, jossain kellarikomeron nurkassa sitte yksinäni. Dämet. Haluaisin myös semmosen suikalekoneen jolla sais kaikkia kiehkuroita ja muita, et vois tehä esim zucchinia. Sanoinko jo, että oon ihan bimbo? Jos voittaisin lotossa, niin varmaan menisin ensimmäisenä ostamaan nää jostain professional-kokkaustarvikeliikkeestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti