tiistai 3. kesäkuuta 2014

Täs nyt on ollu vähän kaikenlaista

Joo. Heräsin yhtenä aamuna hirveään härdelliin. Täytyi kiirehtiä töihin ja samaan aikaan suunnitella into piukeana tulevaa muuttoa poikaystävän kanssa. Ajatuksissa muutto sai unohtamaan kaiken muun, kunnes kuulin suru-uutisia läheisestä. Työt auttoivat pitämään kaikki mietteet kurissa ja fiiliksen tasaisena. Tasaisena siihen asti, kunnes todellinen myrsky sai alkunsa.

Ihan oksettaa, miten paha ihminen voi olla. Itkettää ja surettaa. Kaiken tämän häslingin keskellä ei ole huvittanut treenata. Kesken hyvän treenimoodin kehitty yhtäkkiä monta soppaa, joiden miettiminen vei sekä henkisiä, että fyysisiä voimavaroja.

Onneks takaraivossa majaili se ajatus omasta kämpästä ja vihdoin ja viimein yhteisestä ajasta poikaystävän kanssa. Se jos jokin pysty saamaan aina fiilarit korkeelle. Positiivisessa mielessä muuttokin vei ajatuksista niin suuren palan, etten löytänyt aikaa millekään muulle, kuin sisustusvimmalle ja nettikauppojen selailulle. Pilates on onneks pitänyt mut edes jotenkin liikunnan parissa! Ja onhan tässä oltu ja menty koko ajan pää kolmantena jalkana sen sijaan, että olis vaan nahistellu paikoillaan.

Nyt tässä omalla kotisohvalla sitä vasta tajuaa, miten rankkaa oli sovitella aikatauluja yhteen poikaystävän kanssa. Sitä sumplimisen määrää! Nyt on hyvä olla. Nyt on oikeesti todella hyvä olla. Oon monta kertaa löytänyt itseni pastellisävyisten pilvien reunoilta toteamassa miten onnellinen olenkaan. Tää yhteen muutto on kyllä ollut parhaimpia päätöksiä pitkään aikaan.

No mitäs muuta. Kävin Miia Inkeroisen vastaanotolla PUR-klinikalla Hakaniemessä ravintoainemittauksessa tuossa toukokuun alkupuolella. Pliis ihmiset!!! Käykää tekin. Jos näin pienellä vaivalla voi saada selville oman kehon puutostilat, edesauttaa hyvinvointia oikeilla ravintolisillä ja ruokavaliomuutoksilla, niin voi juku. Miksei tällaset mittaukset oo tänäpäivänä arkipäivää ja osa terveyttä edistävää toimintaa!!!

"Analyysi perustuu magneettiresonanssiin, mikä on ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Mittalaite vahvistaa ja analysoi mikrosirunsa avulla ihmiskehon ja sen solujen heikon matalataajuisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia viitearvoihin.
Ravintoanalyysin avulla saat arvokasta tietoa siitä mitä kehosi sisältää ja millaisia korjaustoimenpiteitä sinun tulisi ruokavalioosi tehdä. Menetelmä on nopea, kivuton ja edullinen." - http://www.nutrimia.fi/palvelut/23

Opiskelut Terveysopisto Saluksessa ovat tällä hetkellä vähän jäissä kun työt ja kaikki tämä edellämainittu on vienyt niin paljon aikaa. Oon käynyt nyt kolme kurssia, joista en ole tyhmänä tenttinyt vielä yhtäkään. Anni, ei näin. Kesäkuu koitti, vaikkei ihan sään puolesta siltä näytä. Oon kuitenkin päättänyt ottaa itteeni niskasta kiinni ja nyt kun voi vähän höllätä töiden puolesta, niin jää aikaa sille opiskelulle ja tentteihin valmistautumiselle. Syssymmällä kun koulu taas jatkuu, hoidan tentit alta pois kunnialla ja jatkan paremmalla draivilla. Sounds like a plan, sanoisinko!

Tällä hetkellä kaikki on tosi hyvin. Ens viikolla lähdetään kaveriporukalla Ruotsiin Gatebiliin. Ihan parasta. Toivokaa meille hyviä säitä sinne! Oon tosi onnellinen, mutta pelottaa silti täältä pilven reunalta putoaminen. Joku päivä se kuitenkin koittaa. Toivottavasti olis ees pehmeä lasku. No mutta nyt ainakin nautin niin pitkään kun voin!

Nyt laitan äidille yllärinä makaroonilaatikkoa eväsboksiin ja matkaan ilahduttamaan tätä rakasta ihmistä töihin rankan duunipäivän keskelle. Ihanaa tiistaita kaikille. Mä meen halaamaan mun äitiä ja isiä nyt. Ja kun poikaystävä pääsee töistä, halaan sitäkin. Halatkaa hei siellä kans jookosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti