keskiviikko 20. elokuuta 2014

Bemeriä ja Byas bodya

Moikkanen! Kävin tuossa pari päivää sitten Klaukkalassa, Nutrimian vastaanotolla. Sain ravintoterapeutti Miia Inkeroiselta kutsun tulla koekaniiniksi testaamaan Bemer- ja Byas body -laitteita. Miia on siis tehnyt mulle toukokuussa ravintoainemittauksen, josta selvisi joitain puutostiloja mun kehossa. Sain niihin apuja lisäravinteiden muodossa. Yksi aika looginen ja hälyttäväkin tilanne oli mun luissa. Ne enteilivät jo pitkällä tähtäimellä osteoporoosia, joten asialle täytyi nyt jo hyvissä ajoin alkaa tehdä jotain! Tottakai liikunta on se isoin syy, joka on heikentänyt lihasten myötä myös luukudosta, mutta mun kohdalla myöskin monet ravintotekijät vaikuttavat. Olisi kiva kuulla, miten teidän muiden lihassairasten luut voivat?
Esimerkiksi proteiinien saanti on merkittävässä osassa ruokavaliota. Liian vähäinen saanti johtaa siihen, että elimistö ottaa proteiinin sen omista kudoksista, mm. luista ja lihaksista! Ootteko te siellä hei saaneet minkäänlaista ravintoneuvontaa?

Takaisin aiheeseen! Bemer on laite, joka herättelee elimistön mikroverenkiertoa. Kuulemma laitetta käytetään useimmiten vanhemmilla ihmisillä, joilla alkaa olla verenkiertohäikkiä, mutta myös lihasrappeutumaa. Myös stressaantuneet ja sairastavaiset ihmiset ovat saaneet apua laitteesta, sillä ruuhkautuneet verisuonet estävät valkosolujen pääsyn parantamaan tulehduksia. Lisää aiheesta voi lukea Bemerin nettisivuilta; Bemer.fi. Makoilin siis tässä Bemer-matolla 8 minuuttia, jonka aikana matto lähetti signaaleja kehooni. Eri taajuudet vaikuttavat kehoon eri tavoin ja matosta tuleva signaali nimenomaan mikroverenkiertoon. Laitteen toimivuudesta on tieteellistä tutkimusaineistoa ja todistettavasti sen on nähty antavan apua monille! Noh, yhden kerran kokeilun perusteella ei tietenkään voi odottaa maailmaa mullistavia tuloksia, mutta kokemus oli kaikin puolin miellyttävä. Ei sattunut, kutittanut eikä mitään sen kummempaa. Pientä kihelmöintiä tuntui, mutta sekin hävisi aika pian.

Seuraavaksi sain kokeilla uusinta uutta Byas body -laitetta. Laite tunnetaan yleisemmin kauneudenhoitopuolella, mutta sen vaikutukset ovat yllättäneet myös muilla saroilla. Byas body -laite on kuin ultraäänikapula, joka kohdistetaan sinne minne halutaan. Minun tapauksessani kokeiltiin laitetta reiteen. Byas body stimuloi lihassoluja, ikäänkuin jumppaamalla niitä. Laite on aikaansaanut mahtavia tuloksia muunmuassa halvaantuneilla, joiden kehon halvaantuneet osat on saatu heräämään ja palautumaan ennalleen. Byas body on sen verran uusi laite Suomessa, ettei sen vaikutuksista ole niin paljon tieteellistä tutkimustietoa, kuin Bemeristä. Molemmat laitteet ovat kuitenkin täysin vaarattomia.

Olipas hauskaa. Harmi vain, että mahdollisia tuntemuksia ja tuloksia on nähtävissä vasta monien käyttökertojen jälkeen. Bemeriä on mahdollista vuokrata, eikä hinta mikään ihan överi ollut. Bemeristä pidetään myös luentoja Espoossa noin kahden viikon välein. Tapahtumakalenteri löytyy Bemerin nettisivuilta, jos jotakuta kiinnostaa. Mua ainakin kiinnostaisi mennä ja kuulla lisää!

Nyt jatkan tenttiin lukemista! Moiiii

HEI AINIIN! Hommasin superhyvien arvostelujen huumassa Wilfan tehosekoittimen ja ai tätä onnea. Oston jälkeen olen sillä päivittäin pyöräyttänyt smoothiet. Voin lämmöllä suositella!!! Nyt tosin halajaisin sen mehulingon perään. Philipsillä on ilmeisesti joku aika tosi hyvä laite! Nyt ei vaan kukkaro anna periksi näille päähänpistoille..... Mutta omenat tippuu jo puusta! TUORE OMENAMEHU!!! Tarviin sen mehulingon!!!! TARVIIN!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti