lauantai 11. huhtikuuta 2015

Iha nopee moi

Ai moi. Ai missäkö mennään? Jaa, no... Fysioterapia on alkanut! Ja sehän alkoi viime marraskuussa. Mulla on kerran viikossa ryhmätunti, jossa käydään läpi mulle tehtyä saliohjelmaa ja kerran viikossa oma yksityistunti. Ja en voi kylliksi hehkuttaa, miten mieLETTÖMÄN ihana terapeutti mulla on. Tai itseasiassa aloitin maailman ihanimman terapeutin kanssa marraskuussa ja nyt mulla onkin jo vaihtunut toinen terapeutti. Ja tiiättekö mitä? Hänkin on maailman ihanin ja paras????? Ja voi veljet, meillä on niin hauskaa. Tosiaan, meillä on hirveä työmaa käydä läpi mun koko kehoa ja lihaksistoa. Kaikenlaista jännää on löytynyt. Heikkouksia sieltä täältä. Ei vaan ne reidet, ei vaan se keskivartalo. Ihan yksittäisiä isoja lihaksia, jotka on ihan tööt. Enkä jaksais jossitella, mut jos näille asioille olis tajunnut tehdä jotain jo aikoja sitten, niin en varmaan nyt olis tässä näin "heikossa hapessa". Mut no joo, tässä ollaan, eikä menneelle mahda enää mitään. Ja on tässä neiti Nipsussa paljon voimaakin!

Mitäs muuta. No vaikka mitä. Jestas. Työkuviot muuttuvat aika radikaalisti ja joudun sen johdosta jättämään ison liutan kivoja tyyppejä työpaikkaan, jossa oon nyt työskennellyt useamman vuoden. Yhyhyy! Samat hommat kuitenkin jatkuvat. Vain työpiste vaihtuu! Jännittävää.

Miks tässä aina käy niin, että innoissani alan kirjottamaan ja sit kesken kaiken keksin, ettei huvitakaan. Jos mä nyt vaan lopetan tän tekstin tähän... Moikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti