perjantai 14. maaliskuuta 2014

Hirudoid forte

Kaikki muistaa tän mainoksen missä ylpeänä esitellään tää hieno rasva, salva, voide, mikä lie! "Vaivaan on myös lääke! Hirudoid forte". Ensinnäkin, kuka keksi noin typerän nimen lääkevoiteelle, että sen sanominen ääneen tuottaa vieläkin näiden kaikkien vuosien jälkeen vaikeuksia. Hirutoit fortte, Hirudoit fortte, Hiruroid forttttttte!!! En oo kyllä koskaan varmaan edes käyttänyt tätä Hirudoidia, mut jotenki tää nimi on iskostunut mun päähän sieltä aikojen alusta. Ehkei se nimi ookaan sit niin typerä. Sehän on oikeastaan ihan mainio. Se on vähän niinku bebanthen. Ihmerasva, joka kelpaa kaikkiin vaivoihin. Siis onko ihmistä, joka ei tietäis mitä on hirudoid forte. Ei varmana! Muistan niin elävästi sen mainoksen, missä nainen nostaa jalat kohti taivasta, koska niitä jomottaa. Sitte tää vankka miesääni toteaa: "Vaivaan on myös lääke, hirudoid forte". Sitte siitä tuubista pursotettiin jalkoihin sitä voidetta ja voila! 
Siitä huolimatta, että hirudoid forte on löytänyt mun sisältä paikan, josta se ei koskaan lähde pois, hoituu mun harvat jomotukset useimmiten Voltaren emulgelillä. Sitä nyt vaan tuppaa löytymään meidän kaapista. Tässä se nähtiin taas. Mitä hyötyä on siitä, että tää Hirudoid Forte, jonka nyt mainitsen jo varmaan viidennettäkymmenennettä kertaa, on rakentanut mainoskuvien ja nimensä perusteella vankkarakenteisen kivitalon mun päähän? Käytän silti aina vaan Voltaren emulgeliä. Ja onko Voltarenilla edes tv-mainosta? En muista. Elämä on ihmeellistä.

Jollakin vaivaan auttaa Hirudoid tai Voltaren. Mun lääke on ruoka ja liikunta, joskus harvoin Voltaren. Hommasin tossa vähän aikaa sitten MSM-tabletteja joita oon muutaman päivän ajan napsinut. Niiden vaikutuksesta nivelkivut pitäisivät lähteä huitsin Nevadaan. En tiedä onko mahdollista, että nyt jo tuntuu, että ne olisivat auttaneet. Mulla on siis ihan kattava lisäravinnepakki, jolla varmistan saavani kaikki mahdolliset vitamiinit. Löytyy tosiaan MSM-tabletteja, Omega-kolmosta, Deetä, Ceetä, maitohappobakteeria, superfoodeja, heraproteiinia ja iso pönttö Mivitotalia, joka pitää sisällään niin paljon eri vitamiineja, ettei varmaan rivit tässä tekstikentässä riittäisi, jos ne luettelisin.

Uusina uutukaisina lisäravinnepakkiin on muuttaneet pieni osa Arctic Nutritionin tuotteita. Suosittelen lämpimästi tutustumaan tuoteperheeseen. Täältä voi käydä lukemassa lisää: http://www.arcticnutrition.com/tuotteet.php. Ihan oikeasti, kantsii käydä tutkailemassa! Mä oon saanut kyllä olla ainutlaatuisessa asemassa, kun oon päässyt käsiksi näihin! Arctic Nutrition-tuotteiden haalinta on oma juttunsa, mutta jos joku kiinnostui asiasta niin kerron mielelläni lisää! Toki tuolta nettisivuiltakin selviää paljon asioita. Multa löytyy nyt tällä hetkellä Boosteria, Arctic Sunia ja Xylicolia. Ihanaa, kun voi luottaa siihen, että se mitä popsii, on aivan 150% täyttä aitoa tavaraa! 2.5 menen muuten vihdoin ja viimein ihanaa ihanaa, ravintoanalyysiin. Eli multa mitataan kaikki vitamiini, kivennäis- ja hivenaineet kehosta ja sitte katsotaan että onko ollu mitään hyötyä näitten pillereiden popsinnasta, tai mitä tarvitsi lisäravinnepakkiin vielä lisätä!

Kaiken tämän hypetyksen jälkeen, hypetän vielä pikkusen lisää. Huomenna alkaa nimittäin koulu! Koska mussa elää pieni Anni 5v, ostin jo hyvissäajoin uudet muistiinpanovälineet, eli Angry Birds-vihon, uuden hienon pyyhekumin ja kyniä. Ihanaa! On ollut oikeastaan tosi ikävä vihkoon kirjoittamista. No okei okei! Ootan mä tietysti myös ihan hulluna sitä itse opiskelua ja uusiin ihmisiin tutustumista. Parin vuoden jälkeen oon toivottavasti järjettömässä opiskeluiskussa heti huomenna. Draivi sais tietysti jatkua sen pari vuotta huomisesta alkaen. Kaikin puolin kuuluu siis oikein hyvää. Kevät näyttää ihanalta. Katsotaan, näyttääkö enää huomenna kun seison räntäsateessa koulun pihalla. No ei vaineskaan. Asenne kohilleen ja ei muuta ku vaihde kolmoselle jaaaaa antaa mennä!

Tänään aattelin töiden jälkeen mennä hakemaan kanakebabbia.

T. Anni, tuleva ravintoneuvoja
3 kommenttia:

 1. Hej ihana kuulla että kuuluu hyvää! Onnee superisti ekaan koulupäivään, asenne on ainaki just eikä melkeen mitä pitääkin. JES! Pusuja ja haleja :*

  t. sini jii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniiiiiiii ihanaa ku laitoit viestiä :) Viikonloppu koulussa meni tosi kivasti! Hullun paljon asiaa tulossa. Oon ihan superinnoissani et joku päivä viel haldaan noi kaikki ja pystyn oikeesti perustelee miks joku asia on hyväks ja joku toinen ei ja sitä myötä auttaa apua tarvitsevia! JES!!! todellakin! pussss!!!

   Poista
 2. Hei Anni, sain vinkin blogistasi ystävältäni, joka kertoi sun myös aloittaneen viime vkonloppuna ravintoneuvojaopiskelut. Hieno juttu -itse olen 2011 ravintoterapeutiksi valmistunut ja käytän mainitsemiasi Arcticin tuotteita terapiatyön tukena loistavin tuloksin. Jos haluat tietää (tai kuka muukin vaan) lisää niistä ja kuulla samalla ilmaisen ravintoluennon, tervetuloa esim viikon päästä tiistaina Käpylään, Helsinkiin. Tarjolla olisi ilta otsikolla :
  Kuinka voit itse vaikuttaa terveyteesi? Tutkittua tietoa luonnon omista ravintoaineista
  ja niiden vaikutuksesta terveyteesi ravintoterapeutin (minun tai kolegani) kertomana. Maistiaisia ja arvonta.

  Ti 25.3, 22.4 ja 13.5. klo 18.00 HeKa kerhotila Pellervontie 19 ja 21 välistä ylös sisäpihalle,
  valkoinen rakennus. Tied. Hanna 041–510 9621 / hanna.huttunen@ravintopolku.fi

  Vapaa pääsy- tervetuloa! -Hanna

  VastaaPoista